Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан в гювеч с пъстри есенни зеленчуциНакрая на готвенето се маха капакът на гювеча и се връща във фурната до получаването на апетитен загар на свинския джолан в гювеч....
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Свинският джолан се измива, подсушава и поръсва със сол....
Свински джолан с бира
Сложете в глинен гювеч свинския джолан, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и лют пипер и кимион....
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Свински джолан със зеле
В пръстен гювеч се слага зелето.
Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина....
Свински джолан с картофиПрехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
2
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: