Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с много зеленчуци в гювечВ глинения гювеч сложете олио, една част от зеленчуците, месото и останалата част от зеленчуците....
Овечеполска чорба със свински джолан и гъби
Разбиваме жълтъка с киселото мляко в купа, добавяме от чорбата във сместа и разбъркваме. Изсипваме бавно в останалата чорба бъркайки....
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Джолан чорба по воденичарски
Запържва се брашното и червеният пипер и се прибавя в джолан чорбата. Ври 10 мин....
Най-вкусната джолан чорбаМахнете джолан чорбата от котлона.
В купичка сложете оцета, подправете със сол и черен пипер....
7
Свински Джолан с Грах и Картофи в Гювеч
Поставят се в гювеча, добавя се джоланът и се овалва в маринатата.
Върху зеленчуците се налива водата и олиото. Най-отгоре се слага джоланът....
Джолан в гювеч за Трифон зарезан
Захлупваме гювеча и печем около 1 ч. и 30 м. във фурната на 180 градуса....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: