Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо Приготвяне на Пилешки Бутчета

Бързо Приготвяне на Пилешки Бутчета

Прегледай всички 55 подбрани съвети за бързо приготвяне на пилешки бутчета в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета с пресни картофиПилешки бутчета с пресни картофиПилешките бутчета се поръсват със сол, олио и къри и се нареждат върху зеленчуците....
Пилешки бутчета в халогенна фурнаПилешки бутчета в халогенна фурна
Бързо, лесно и вкусно....
Обезкостени пилешки бутчета в сосОбезкостени пилешки бутчета в сос
1
Нарежете лука на ситно. В малко мазнина го запържете до кристален цвят. Нарежете пилешкото месо на хапки и го прибавете към лука. Запържете до...
Печени пилешки бутчета в маринатаПечени пилешки бутчета в марината
3
Пригответе марината от всички изброени продукти и накиснете бутчетата покрийте ги с кърпа и ги сложете да престоят в хладилник за около 2 часа....
Ароматни пилешки бутчета с картофиАроматни пилешки бутчета с картофи
4
Върху картофите се подреждат пилешките бутчета....
Печени пилешки бутчета с моцарелаПечени пилешки бутчета с моцарела
Бутчетата се обезкостяват, а кожата се отстранява....
Домашни пилешки бутчета с морковиДомашни пилешки бутчета с моркови
Върху тях подреждаме предварително посолени и поръсени с лимонов сок бутчета. Върху тях разпределяме останалото масло....
Пилешки бутчета с винен сосПилешки бутчета с винен сос
Сервираме изпечените бутчета в чинии и заливаме с готовия винен сос....
Печени пилешки бутчета с портокалиПечени пилешки бутчета с портокали
Бутчетата се овкусяват със сол и черен пипер. Слагат се в йенска тавичка и се поръсват с червен пипер. Налива се малко вода....
Апетитни пилешки бутчета с оризАпетитни пилешки бутчета с ориз
2
Нареждат се бутчетата и се стърже морков отгоре. Върху всяко бутче се слага мъничко сол и парченца масло....
Печени пилешки бутчета с бираПечени пилешки бутчета с бира
Пилешките бутчета се посоляват. Поставят се в тава, заедно с нарязан лук и олио и се изпичат, като се заливат с бира....
Пилешки бутчета с картофено пюреПилешки бутчета с картофено пюре
Бутчетата се овкусяват, заливат се с олио, разтопено масло и вода и се пекат до зачервяване....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: