Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко на Скара

Пилешко на Скара

Открий всички 58 авторски предложения относно пилешко на скара в Gotvach.bg.
Пилешко в уникална маринатаПилешко в уникална маринатаМаринованото пилешко се пече на тиган, грил или скара до златисто....
Диетично пилешко с киноаДиетично пилешко с киноа
Запечете пилешкото и гъбите /цели/, докато месото придобие златист загар....
Пилешко с кафяв оризПилешко с кафяв ориз
1
Печем пилето с ориз в умерена фурна на 250 градуса около 40 минути след завиране....
Запечено пилешко с тиквичкиЗапечено пилешко с тиквички
Запеченото пилешко с тиквички е готово....
Пилешко с двуцветна киноаПилешко с двуцветна киноа
В намазнена тенджерка се запържва пилешкото месо за 10 минути, добавят се последователно киноата и настърганите лук и домат....
Пилешко в йенска тенджераПилешко в йенска тенджера
Измиват се хубаво пилешките бутчета и се слагат в тенджера с вода, която да ги покрива, като се прибавя щипка сол, чубрица и мащерка. Месото се вари...
Пилешко в сметанов сосПилешко в сметанов сос
Запекох филенцата с малко масло в тиган с незалепващо покритие, осолих, поръсих с черен пипер и отделих. След тях сложих броколите, почистени...
Пилешко в йенско стъклоПилешко в йенско стъкло
1
Залейте пилето, поръсете с черен пипер и отгоре настържете кашкавала. Печете на 180 градуса за 40-45 минути....
Пилешко с кисело зелеПилешко с кисело зеле
Отгоре се слага пилето, долива се малко гореща вода или пилешки бульон, завива се тавата с фолиото и се пече малко повече от половин час....
Пилешко с топено сиренеПилешко с топено сирене
Пилешкото се обескостява, запържват се чушките и морковът, за да омекнат. Добавя се месото и се пържи до златисто....
Пилешко с четири сиренаПилешко с четири сирена
Начукайте леко пилешкото и добре го овкусете със сол, черен пипер и бял пипер....
Пилешко в кисело млякоПилешко в кисело мляко
1
Разделете пилешкото на порции, като го обезкостите или го нарежете на парчета. Посолете го и го запържете леко в сгорещена мазнина....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
54
40
30
21
10
Дай твоята оценка: