Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Прясна наденицаТака приготвените наденици може да съхранявате на студено няколко дни....
Бургундска наденица
Kартофите, морковите и целината се сваряват. Смилат се заедно с месото, гъбите и лука.
Прибавят се останалите съставки, всичко се омесва добре...
Македонска наденица
Накълцайте праза и го запържете в маста. Добавете ситно нарязаните люти чушки, накълцано ситно свинско месо, сол и черен пипер.
Добре омесете...
Домашна дивечова наденица
Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....
Домашна кълцана наденица
Завързват се здраво през 10-15 см всяка наденица.
Кълцаните наденици се съхраняват във фризер и при нужда се пекат на скара или оребрен тиган....
Наденица от риба
Така приготвената наденица може да се пържи на тиган, да се пече на скара или фурна....
Наденица с карантии
След като извадите наденицата, я пресовайте между 2 дъски с тежест. След това я окачете да съхне на проветриво и сухо място....
Зеле с наденица
Нарежете наденицата и я изпържете в мазнина. Измийте и нарежете гъбите и зелето, прибавете наденицата....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: