Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусотии с Пилешко

Вкусотии с Пилешко

Открий всички 127 кулинарни идеи за вкусотии с пилешко в Gotvach.bg.
Ароматно пилешко къриАроматно пилешко къриДобавете всички подправки заедно с пилешкото месо. Запържете леко за около 2 минути, като непрекъснато разбърквате внимателно....
Паеля с пилешкоПаеля с пилешко
1
Когато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
Пилешко пири-пириПилешко пири-пири
Сервирайте пилето с ориза и соса....
Пилешко с аспержиПилешко с аспержи
Нарежете месото на дребни късчета, сложете му 4 супени лъжици чили сос и подправките и добре разбъркайте. Оставете го в марината за около 10 минути...
Чилапити с пилешкоЧилапити с пилешко
Направете пълнежа. За целта сварете пилешките гърди в бульона. Отцедете, охладете и ги нарежете на ситно. Към тях добавете нарязаните авокадо, червена...
Пирог с пилешкоПирог с пилешко
За плънката запържете скълцания лук и морков в малко сгорещена мазнина и добавете наситненото пилешко месо....
Пилешко в гювечеПилешко в гювече
3
Месото се нарязва на кубчета (средно големи) и се запържва в мазнината. Добавят се лука, моркова, целината, домата и подправките- черния и червения...
Орзо с пилешкоОрзо с пилешко
Пилешкото месо, подправките и лукът се запържват около 6 мин. Прибавя се чесънът и се държи на огъня още 1 мин....
Пилешко и патладжаниПилешко и патладжани
1
Пилешкото с патладжани се поднася с пресен копър....
Пилешко във виноПилешко във вино
5
Кипваме виното заедно с меда, канелената пръчка и клавичките карамфил. Оставяме го да ври на тих огън до редуциране на течността с 1/3, след което...
Пилешко с юфкаПилешко с юфка
Пилешкото нарежете на парченца и го запържете в маслото. Прибавете натрошеното сирене, черен пипер на вкус и малко индийско орехче....
Пилешко филе вретеноПилешко филе вретено
2
Внимателно изтънете пилешкото филе с помощта на дървено чукче. Поръсете го от двете страни със сол и черен пипер....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: