Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Рагу

Пилешко Рагу

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пилешко рагу в Gotvach.bg.
Воловани с пилешко рагуВоловани с пилешко рагуРецептата е адаптирана от Пекарната на Рудолф Волованите с пилешко рагу са готови....
Пилешко рагу с гъбиПилешко рагу с гъби
Измиваме пилешкото месо, подсушаваме и нарязваме на кубчета....
Каша с пилешко рагуКаша с пилешко рагу
Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите....
Пилешко рагу с медПилешко рагу с мед
1
Поднесете пилето с гарнитура задушен ориз и сос от мед....
Рагу от пилешко месоРагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън. Прибавят се на дребно нарязаните и предварително...
Ирландско рагуИрландско рагу
Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Овнешко рагуОвнешко рагу
Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: