Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Рагу

Как да Сготвим Рагу

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно как да сготвим рагу в Gotvach.bg.
Телешко рагуТелешко рагуИзпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Ирландско рагуИрландско рагу
Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Сьомга рагуСьомга рагу
1
Поднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....
Овнешко рагуОвнешко рагу
Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Рагу по тиролскиРагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук. Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...
Пюре Заек рагуПюре Заек рагу
Измиваме и нарязваме месото на малки късчета и ги задушаваме в кравето масло и малко вода. Изваждаме ги и прибавяме морковите, пиперките и лука...
Рагу със сиренеРагу със сирене
През това време разбийте 3 яйца с 1 чаена чаша прясно мляко, залейте вече запеченото рагу и сложете наново във фурната, за да се запече до зачервяване...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: