Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...

Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри.
Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...

Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...

Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...

Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...

Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук.
Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...

Измиваме и нарязваме месото на малки късчета и ги задушаваме в кравето масло и малко вода.
Изваждаме ги и прибавяме морковите, пиперките и лука...

През това време разбийте 3 яйца с 1 чаена чаша прясно мляко, залейте вече запеченото рагу и сложете наново във фурната, за да се запече до зачервяване...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: