Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Кокошка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Кокошка

Как да Сготвим Кокошка

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как да сготвим кокошка в Gotvach.bg.
Как да сготвим домашна кокошкаКак да сготвим домашна кокошкаЕто една рецепта за яхния, в която ще използвате бульона от кокошката: Яхния от домашна кокошка Необходими продукти: 1 бр. кокошка, 3 глави...
Кокошка в ГювечКокошка в Гювеч
Кокошката в Гювеч е готова. По същия начин можете да приготвите и пиле в гювеч....
Кокошка с джанкиКокошка с джанки
Нарязвате месото на парчета, а сланината на кубчета. Запържвате ги в мазнината. След като се позачервят, добавяте ситно нарязания лук, настърганите...
Кокошка с чесънКокошка с чесън
Махнете го от огъня и започнете да прибавяте от бульона в тигана, като разбърквате постоянно за да се получи еднородна смес....
Кокошка с кашаКокошка с каша
Кокошката с каша е готова....
Кокошка с гъбиКокошка с гъби
Изчистваме и измиваме добре кокошката. След това я нарязваме на 6 парчета и ги изпържваме в сгорещеното олио....
Кокошка с бираКокошка с бира
Изчистваме и измиваме кокошката много добре. След това я нарязваме на порции, които задушаваме в маслото заедно с малко сол....
Домашна кокошка с оризДомашна кокошка с ориз
Почистената кокошка сложете да се свари с няколко зърна черен пипер, бахар, карамфил и дафинов лист....
Кокошка с печени чушкиКокошка с печени чушки
Варите кокошката в подсолена вода и след това я режете на порции. Изпичате чушките и ги обелвате. Режете ги на ивици....
Пълнена кокошка с дреболииПълнена кокошка с дреболии
3
Дреболиите от кокошката се сваряват и се нарязват на ситно....
Кокошка с червени доматиКокошка с червени домати
Кокошката се нарязва на порции и се запържва в маслото, след което се изважда. В същата мазнина се изпържва ситно нарязаният лук....
Сочна кокошка в маринатаСочна кокошка в марината
Кокошката се оставя в съд, похлупва се с капак и се оставя за 1 час да се маринова в хладилника....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: