Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да сготвим Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се нарязва на средно големи късове и се слага в тенджера.
Прибавят се нарязаният спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен и останалите продукти...

Залива се с вода, колкото да покрие месото, захлупва се и се вари на умерен огън за час и половина.
Поднася се с магданоз....

3

Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...

Нарязваме агнешкото месо на средни парчета.
В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен....

2

Крехкото агнешко месо се поръсва с прясно нарязан магданоз и се поднася върху канапе от патладжанено пюре....

Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: