Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да сготвим Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сготвим Агнешко

Как да сготвим Агнешко

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как да сготвим агнешко в Gotvach.bg.
Агнешко с картофиАгнешко с картофиПоднесете печеното агнешко с гарнитура от картофките и салата по избор. Агнешкото с картофи, приготвено по този начин, е много вкусно....
Агнешко с лападАгнешко с лапад
Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук....
Агнешко с оризАгнешко с ориз
От получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....
Агнешко с къриАгнешко с къри
1
Можете да го поднесете с настърган кокос, фъстъци, чатни или ориз със стафиди (вж. рецептата) за гарнитура....
Агнешко в гювечетаАгнешко в гювечета
Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...
Агнешко с кускусАгнешко с кускус
2
Щом тенджерата започне да съска, температурата се намаля. Продължаваме да готвим още 20 минути....
Агнешко с тиквичкиАгнешко с тиквички
Месото се нарязва и се пържи в масло. В маслото в което се е пържило месото се слага нарязания на дребно лук и леко се запържва, след което се...
Агнешко с гъбиАгнешко с гъби
1
Месото се измива, посолява се със сол и черен пипер. Изпържва се от всички страни с масло. Дъното на тенджера се покрива с филии сланина, слагат...
Агнешко с риганАгнешко с риган
Отцедете ги и ги добавете към ястието, посолете по вкус, добавете останалия бульон и продължете да готвите без капак, до омекване на месото....
Агнешко с магданозАгнешко с магданоз
Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2....
Агнешко с коприваАгнешко с коприва
Объркайте добре и сипете тази запръжка към почти свареното агнешко. Добавете за още около 20 минути. Поднесете агнешко с коприва с кисело мляко....
Агнешко с канелаАгнешко с канела
1
Добавете агнешкото и пържете до златисто. Полейте с червено вино и оцета и разбъркайте добре....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: