Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско рагу с картофи
В тенджерата за готвене задушаваме свинското рагу с малко олио и вода. След като се задуши, слагаме картофите, нарязани на едри парчета....
Свинско рагу с кисело зеле
Междувременно подготвяме рагуто. Избираме шарено месо, което да е с кост и тлъстина.
Може да са гърди, врат, плешка....
Свинско рагу с картофи в Крок-пот
Свинското рагу се запържва за кратко, за да се запечата. Прехвърля се заедно с мазнината в керамичния съд на уреда за бавно готвене....
Боб със свинско рагу в тенжера под налягане
Междувременно запържваме леко за 5-6 мин. свинското рагу и слагаме в тенджерата при боба....
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Свинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите.
Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане.
Долива се с...
Свинско рагу със зеленчуци
Свинското месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване....
Прясно зеле със свинско рагу
Свинското рагу се увкусява с уни соса и черния пипер и се запържва за около 3 мин в сгорещено олио....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: