Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В тенджерата за готвене задушаваме свинското рагу с малко олио и вода. След като се задуши, слагаме картофите, нарязани на едри парчета....

2

Свинското рагу се запържва за кратко, за да се запечата. Прехвърля се заедно с мазнината в керамичния съд на уреда за бавно готвене....

Междувременно запържваме леко за 5-6 мин. свинското рагу и слагаме в тенджерата при боба....

Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...

Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите.
Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане.
Долива се с...

Свинското месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване....

Свинското рагу се увкусява с уни соса и черния пипер и се запържва за около 3 мин в сгорещено олио....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: