Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Рагу

Свинско Рагу

Разгледай всички 23 авторски предложения за свинско рагу в Gotvach.bg.
Зрял боб със свинско рагуЗрял боб със свинско рагуПоставя се рагуто и олиото-2-3 с.л. и се долива около 2 л студена вода....
Телешко рагу с фетучиниТелешко рагу с фетучини
Месото се реже на кубчета и се запържва в смес от зехтин и 30 г краве масло. Оставя се на тих огън 30 минути, докато се изпари течността. След...
Телешко рагу с пастаТелешко рагу с паста
Пастата сгответе според описанието на опаковаката, оцедете от водата и смесете с рагуто....
Пилешко рагу с гъбиПилешко рагу с гъби
Измиваме пилешкото месо, подсушаваме и нарязваме на кубчета. В дълбок съд слагаме половината от маслото и изпържваме месото, изваждаме и оставяме...
Телешко рагу в гърнеТелешко рагу в гърне
Изсипете го върху рагуто, изравнете повърхността и намажете с останалото разтопено краве масло. Похлупете гърнето и го сложете във фурната....
Телешко рагу с картофиТелешко рагу с картофи
1
Да ви е сладко с това телешко рагу....
Овнешко рагу с картофиОвнешко рагу с картофи
Измиваме и нарязваме овнешкото месо на парчета, посоляваме и поръсваме с черен пипер. В тиган загряваме олиото и изпържваме парчетата месо. Прехвърляме...
Пилешко рагу с медПилешко рагу с мед
1
Нарежете пилешкото филе на много ситно и го запържете за кратко в сгорещеното масло. Когато придобие златист цвят добавете и сметаната и разбъркайте...
Рагу с телешки бъбрециРагу с телешки бъбреци
Внимателно премахнете всички тлъстини от бъбреците и ги нарежете на тънки парченца. Загрейте маслото и запържете в него бъбреците докато омекнат....
Супа с месце от свинско рагуСупа с месце от свинско рагу
1
Супата с месце от свинско рагу е готова....
Ориз с праз и свинско рагуОриз с праз и свинско рагу
Рагуто се сварява за 40-50 минути в 1. 5 л. подсолена вода заедно с дафиновия лист и розмарина....
Свинско рагу със зелен фасул на фурнаСвинско рагу със зелен фасул на фурна
Свинското рагу на фурна е много вкусно....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: