Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Варено в Тенджера под Налягане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко вареноОставяме манджата да къкри на тих огън около 30 мин., проверяваме дали всички продукти са сварени добре, ако е необходимо, добавяме още малко сол...
Варено агнешко със зеленчуци
Продължаваме варенето и когато заври прибавяме почистените и нарязани ситно моркови, лук, пащърнак, целина....
Агнешко шкембе чорба
Нарязваме шкембетата на дребно парчета, прибавяме ги към чорбата и варим още 10-тина мин.
Застройваме с яйцата, оцет и счукания чесън....
Манджа агнешко с картофи
Разбъркват агнешкото с картофи се и яхнията се оставя да се готви до пълното увиране на месото и картофите....
Агнешко варено в тенджера под налягане
Месото, с което разполагаме, се почиства добре и се изкисва в подкислена вода 2 часа. След това се поставя в електрическа тенджера под налягане и...
Гергьовденска чорба Агнешко дробене
Дреболиите се измиват хубаво и се поставят в тенджера да се варят.
Чревцата се слагат да заврат в друга тенджера. След като водата кипне, се варят...
Селска чорба с агнешко месоНарязвате месото на малки късчета, заливате го с 6 ч.ч. студена вода и варите на тих огън.
Задушавате ситно нарязания лук в маслото и 2-3 с.л....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: