Gotvach.bg»Избрани Колекции»Азиатска Кухня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Азиатска Кухня

Азиатска Кухня

Открий всички 100 авторски предложения за азиатска кухня в Gotvach.bg.
Азиатски сандвичАзиатски сандвич
Загрейте голям, дълбок тиган на висока температура. Добавете олиото, целината и чушките и ги сотирайте докато омекнат. Ще отнеме около 2 минути. Прибавете...
Японски омлетЯпонски омлетРазбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Японски палачинкиЯпонски палачинки
2
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки....
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Японските Бухтички са готови....
Японски КексЯпонски Кекс
2
Японският Кекс е готов....
Японски оризЯпонски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Тайландски рибни кюфтенцаТайландски рибни кюфтенца
Пасирате лютата чушка, кориандъра, чесъна, зеления лук и лимоновата тревата. Подсушете скарите и рибата. Добавете към горната смес и пасирайте...
Тайландски сладоледен шейкТайландски сладоледен шейк
Тайландски сладоледен шейк - идеален за разхлаждане. В блендер поставете сладолед, кубчета лед, портокал и захар....
Скариди по ТайландскиСкариди по Тайландски
Скаридите по Тайландски са готови....
Азиатски цитрусови шишчетаАзиатски цитрусови шишчета
Нарежете пилешкото месо на кубчета и го смесете с лимоновия сок и кора, китайската смес подправки и соевия сос и разбъркайте добре. Оставете да...
Печурки по азиатскиПечурки по азиатски
Сервирайте печурките по азиатски самостоятелно или като компания на ориз или месо. Добър апетит!...
Чийзкейк по азиатскиЧийзкейк по азиатски
Надробените бисквити се смесват с ядките и разтопеното краве масло. Сместа се разпределя върху дъното на форма и се оставя в хладилник. Смесват...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: