Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ароматно Агнешко с Джоджен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поднесете агнешкото бутче с джоджен и чубрица със зелена салата и гарнитура от картофи....

8

Нарязваме на дребно листенцата джоджен и с тях поръсваме месото. Оставяме така да престои половин час, за да може да си поеме ароматите....

Последователно се прибавя джоджен, киноа и царевичното брашно.
Врящата смес се разбърква добре в продължение на минимум една минута....

Изсипваме го в оризоварката, прибавяме към него джоджена, шарлана и хималайската сол. Разбъркваме и изсипваме пропорцията вода....

Слагаме и стръкове измит пресен джоджен.
Върху тях подреждаме порциите агнешко месо. Посоляваме на вкус....

След като поизстине, нарязваме ментата и джоджена и поръсваме яхнията.
Вкусно да ви е!...

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: