Gotvach.bg»Избрани Колекции»Джоджен Подправка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джоджен Подправка

Джоджен Подправка

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за джоджен подправка в Gotvach.bg.
ДжодженДжодженДжодженът, наричан у нас още гьозум, е широкоразпространена подправка....
Ароматизирайте салатите с джодженАроматизирайте салатите с джоджен
Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка. Салата с кускус и джоджен Необходими продукти: 1 ч.ч....
Кулинарно приложение на джодженКулинарно приложение на джоджен
Освен кулинарни, подправката има и лечебни свойства, активно използвани от народната медицина....
Как да сушим джодженКак да сушим джоджен
Изсушените листа джоджен, както и пресните, се използват като подправка за ястия или салати....
Разликата между мента и джодженРазликата между мента и джоджен
Джодженът, както почти всяка друга любима българска подправка, се използва пресен и сушен....
Джоджен при зъбобол и болни венциДжоджен при зъбобол и болни венци
Освен като подправка обаче, джодженът се използва масово и като лекарство....
Джоджен помага при болки в стомахаДжоджен помага при болки в стомаха
Джодженът е много полезен за здравето на човека, освен че е популярен като вкусна подправка за различни видове зеленчукови и месни ястия, чорби,...
Отвара от джоджен - ползи и приложениеОтвара от джоджен - ползи и приложение
1
Градинският джоджен (Mentha spicata) е растение от род Мента, познато на всички ни като кулинарна подправка....
Как се съхранява джоджен?Как се съхранява джоджен?
Тъй като е гъвкава подправка - идеална е за боб яхния или боб на фурна, дори за бабините кюфтета, е добра идея да я запазите възможно най-свежа...
Босилекът - кралската подправкаБосилекът - кралската подправка
Вместо мушкато можете да си отглеждате босилек или други подправки в кухнята....
Непознатата подправка ШейбаНепознатата подправка Шейба
Шейба /Sheba/ е подправка с арабски произход. Тя е универсална подправка....
На какви ястия се слага джоджен?На какви ястия се слага джоджен?
Джодженът е широко разпространена подправка, особено ценна за българската национална кухня....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: