Gotvach.bg»Избрани Колекции»Джоджен Подправка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сушим джодженИзсушените листа джоджен, както и пресните, се използват като подправка за ястия или салати....
1
Ароматизирайте салатите с джоджен
Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.
Салата с кускус и джоджен
Необходими продукти: 1 ч.ч....
Кулинарно приложение на джоджен
Освен кулинарни, подправката има и лечебни свойства, активно използвани от народната медицина....
Разликата между мента и джоджен
Джодженът, както почти всяка друга любима българска подправка, се използва пресен и сушен....
Как се съхранява джоджен?
Тъй като е гъвкава подправка - идеална е за боб яхния или боб на фурна, дори за бабините кюфтета, е добра идея да я запазите възможно най-свежа...
Отвара от джоджен - ползи и приложениеГрадинският джоджен (Mentha spicata) е растение от род Мента, познато на всички ни като кулинарна подправка....
1
Джоджен при зъбобол и болни венци
Освен като подправка обаче, джодженът се използва масово и като лекарство....
Джоджен помага при болки в стомаха
Джодженът е много полезен за здравето на човека, освен че е популярен като вкусна подправка за различни видове зеленчукови и месни ястия, чорби,...
Босилекът - кралската подправка
Вместо мушкато можете да си отглеждате босилек или други подправки в кухнята....
Непознатата подправка Шейба
Шейба /Sheba/ е подправка с арабски произход. Тя е универсална подправка....
Как да направим чай от джоджен?
Лесно и бързо може да си приготвите чай от джоджен. За целта ви трябва 1 с.л. изсушени листа от джоджен и 200 мл вода....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: