Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бамя с Доматен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бамя с Доматен сос

Бамя с Доматен сос

Разгледай всички 12 избрани предложения относно бамя с доматен сос в Gotvach.bg.
Бамя с доматен сосБамя с доматен сосСгъстете соса с размитото в малко вода брашно. По желание към бамята с доматен сос се добавя и малко накълцан магданоз или копър....
Панирана бамя с млечен сосПанирана бамя с млечен сос
За соса: Разбиваме киселото мляко с майонезата, пресования чесън, солта и копъра и сервираме соса заедно с готовата бамя....
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамя
2
Залейте с горещ доматен сок. Стерилизирайте поне 80 минути. Стерилизираната бамя е готова....
Пържена бамяПържена бамя
Изпържете бамята в сгорещена мазнина до приятен загар - пускайте и вадете бамята с решетъчна лъжица....
Кисела бамяКисела бамя
1
В сезона на бамята опитайте задължително и нашата яхния от бамя или тези рецепти с бамя....
Маринована БамяМаринована Бамя
Нареждаме бамята, като накланяме самия буркан, за да се уплътни добре. Между бамята поставяме скилидките чесън....
Консервирана БамяКонсервирана Бамя
1
Така приготвената бамя в обръщате няколко дни, за се консервира от аспирина и оцета. Консервираната Бамя е готова....
Панирана бамяПанирана бамя
Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути....
Пиле с бамяПиле с бамя
Наливаме смесено с малко вода доматено пюре. Варим соса и когато се сгъсти, посоляваме на вкус....
Туршия от бамяТуршия от бамя
1
По желание туршията може да се завари за 5 минути, но бамята поомеква. Туршията от бамя е готова....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Отгоре подредете бамята, до запълване на буркана. Сложете по 1 с.л. сол, 1 1/2 с.л. захар и 3 с.л. оцет на всеки буркан....
Пикантна задушена бамяПикантна задушена бамя
Разредете запръжката с бульона, добавете бамята и варете под похлупак около 20 минути на умерен огън до омекването ѝ....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: