Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бирена Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Йоленбрьод - бирена супаОставяме бирите заедно с джинджифила да заврят.
Към едната с.л. брашно прибавяме 20 мл. студено мляко и изливаме в супата.
Подправяме със захар...
Бирена супа със свинско и фиде
Щом фидето омекне леко, махнете бирената супа със свинско от котлона. По желание застройте супата с разбито яйце и 1-2 с.л. оцет....
Бирена леща
Измийте лещата и сложете да се вари, нарежете лука и морковите и ги прибавете.
Варете на умерен котлон, след около 20 минути прибавете скилидките...
Бирена салата
Сваряваме картофите и ги обелваме. В сгорещен тиган слагаме зехтин и запържваме бекона, който е нарязан на кубчета. След това чукваме яйцето в тигана...
Бирена пухкава баница
Вземете 2 от корите и го поръсете с разтопено масло и добре натрошено сирене.
Намазнете тава и сложете корите в нея. Така процедирайте с всички...
Бирена баница с кайма
Лукът се наситнява и се запържва в олиото. Към него се добавят каймата, доматеният сок, солта, черният, червеният пипер и чубрицата. Сместа се оставя...
Телешки ребра в бирена марината
За това ястие с ребърца марината е най-важната!
Приготвяне на марината:
Добавете кетчупа, бирата, лимоновия сок, сос Уорчестъра, лука, чесъна...
Рибни филета с бирена панировка
Подсушеното рибно филе се овалва първо в брашното и след това в бирената смес. Отцежда се излишната панировка....
Тиквички бюрек с бирена панировкаНарежете тиквичката на ленти. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с щипка сол.
В друг съд разбийте жълтъците с брашното и налейте...
3
Риба в пухкава бирена панировка
Ако рибните филета, които имате, са с кожа, внимателно я отстранете. Почистете и от кости, ако има такива. Измийте, подсушете, нарежете на парчета...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: