Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бюрек с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бюрек с празПодредете бюрека в тавичка, застлана с хартия за печене.
Печете бюрек с праз на 180 градуса до готовност....
Турски бюрек с кайма и празТурският бюрек с кайма и праз е много вкусен.
Ако рецепта ти харесва, опитайте и другите ни рецепти за баница с кайма или тази баница с месо....
3
Бюрек банички с праз и сирене
Печем бюрек банички с праз и сирене в загрята фурна 180°C с вентилатор до златисто, около 25 минути, да се получи апетитен и златист загар....
Праз
Праз-лукът или т.нар. праз е член на семейството на лука, но ароматът му е много по-пречистен, фин и сладък в сравнение с този на обикновения лук....
Как се прави бюрек - ръководство за начинаещи
Подготвеният бюрек се реже на парчета, както пицата.
Маслото се разтопява в съд на котлона и се залива бюрекът....
Патладжан бюрек
Патладжанът бюрек се пържи до приятен равномерен загар и се отцежда върху кухненска хартия....
Сарма бюрек
Яйцето се разбива с една-две щипки сол.
Листата точени кори се разделят на 8 или 10 парчета. Разпределят се по 3 парчета.
Първо, намазват се...
Алжирски бюрекЗагрейте олиото в голям тиган. Добавете нарязания на силно лук и задушете до омекване. Добавете каймата, сол, черен пипер, кимион и гответе до полуготовност...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: