Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденски Сладки с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Сладки с мас

Великденски Сладки с мас

Открий всички 12 авторски предложения за великденски сладки с мас в Gotvach.bg.
Великденски сладкиВеликденски сладки
3
Сипват се в съд, добавя се канелата и се разбиват с 1 и 1/2 с.л. масло и 2-3 с.л. захар до получаване на гладка маса....
Глазирани великденски сладкиГлазирани великденски сладкиОпитайте тези глазирани великденски сладки....
Традиционни великденски сладкиТрадиционни великденски сладки
2
Традиционните великденски сладки са готови....
Какаови Великденски СладкиКакаови Великденски Сладки
Какаовите Великденски Сладки са готови....
Постни великденски сладкиПостни великденски сладки
С помощта на форми изрязваме сладки и ги нареждаме върху намазнена тава или хартия за печене....
Гръцки Великденски СладкиГръцки Великденски Сладки
Отделно разбийте мекото масло, добавете пудрата захар, ваниловата захар и продължете разбиването....
Цветни великденски сладкиЦветни великденски сладки
След изваждане от фурната оставете цветни великденски сладки да изстинат и тогава прехвърлете в подходящ за поднасяне съд....
Великденски курабийки с масВеликденски курабийки с мас
Готовите Великденски курабийки с мас се изкарват в голям съд, послан с вестник. Нареждат се подготвените сурови....
Великденски сладки шоколадови яйцаВеликденски сладки шоколадови яйца
Поднасяме великденските сладки шоколадови яйца за следобедна закуска. Мигновено бързи великденски сладки!...
Великденски сладки със стафидиВеликденски сладки със стафиди
С формички се изрязват сладки и се нареждат в намаслена тава. Пекат се около 10-15 минути до зачервяване....
Великденски Сладки с МармаладВеликденски Сладки с Мармалад
Слепете сладките две по две с мармалада и боядисате всяко яйчице с разредена сладкарска боя със студена вода....
Великденски сладки с амонячна содаВеликденски сладки с амонячна сода
Едни от най-любимите ми мамини великденски сладки от детството....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: