Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Заешки Бутчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Заешки Бутчета

Вкусни Заешки Бутчета

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно вкусни заешки бутчета в Gotvach.bg.
Заешки бутчета с плънкаЗаешки бутчета с плънкаСложете сол и черен пипер на вкус и разбъркайте. Поставете заешките бутчета върху дъска и внимателно сложете плънката в тях....
Заешки бутчета на фурнаЗаешки бутчета на фурна
Декорирайте чинията по ваш вкус. Добър апетит с тези заешки бутчета на фурна....
Панирани заешки бутчетаПанирани заешки бутчета
Сварени бутчетата изцеждаме от бульона и едно по едно ги овалваме във брашно....
Пикантни заешки бутчетаПикантни заешки бутчета
През това време смесете зехтина и горчицата и с получената смес намажете подсушените заешки бутчета....
Заешки бутчета с кисело зеле в гювечЗаешки бутчета с кисело зеле в гювеч
Заешките бутчета с кисело зеле в гювеч се приготвят изключително лесно, но трябва да разполагате с необходимото време....
Печени заешки бутчета със зеленчуциПечени заешки бутчета със зеленчуци
Печените заешки бутчета със зеленчуци са готови да ни заредят със сили за деня....
Заешки бисквитиЗаешки бисквити
В купа се разбиват хубаво яйцата и захарта и след това прибавяме и маслото и разбиваме хубаво. Прибавяме и брашното и канелата и замесваме меко тесто...
Заешки чомлекЗаешки чомлек
Върху тях слагаме месото, а отгоре останалите зеленчуци, чесъна, дафиновия лист и сол на вкус....
Заешки котлетиЗаешки котлети
Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е много...
Заешки гювечЗаешки гювеч
1
Залейте със заешки бульон и печете на слаба фурна, на около 150 градуса, за около 100-120 минути....
Заешки шишчетаЗаешки шишчета
1
Поднесете заешките шишчета с гарнитура по избор....
Бонбони Заешки ушиБонбони Заешки уши
Върху тях се набучват заешки уши от изпечени бадеми. Поставят се в хладилника. След 1 час са готови за следобедното кафе....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: