Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Заешки Бутчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Заешки Бутчета

Вкусни Заешки Бутчета

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно вкусни заешки бутчета в Gotvach.bg.
Заешки бутчета с плънкаЗаешки бутчета с плънкаСложете сол и черен пипер на вкус и разбъркайте. Поставете заешките бутчета върху дъска и внимателно сложете плънката в тях....
Заешки бутчета на фурнаЗаешки бутчета на фурна
Декорирайте чинията по ваш вкус. Добър апетит с тези заешки бутчета на фурна....
Панирани заешки бутчетаПанирани заешки бутчета
Сварени бутчетата изцеждаме от бульона и едно по едно ги овалваме във брашно....
Пикантни заешки бутчетаПикантни заешки бутчета
През това време смесете зехтина и горчицата и с получената смес намажете подсушените заешки бутчета....
Заешки бутчета с кисело зеле в гювечЗаешки бутчета с кисело зеле в гювеч
Заешките бутчета с кисело зеле в гювеч се приготвят изключително лесно, но трябва да разполагате с необходимото време....
Печени заешки бутчета със зеленчуциПечени заешки бутчета със зеленчуци
Печените заешки бутчета със зеленчуци са готови да ни заредят със сили за деня....
Заешки чомлекЗаешки чомлек
Върху тях слагаме месото, а отгоре останалите зеленчуци, чесъна, дафиновия лист и сол на вкус....
Заешки бисквитиЗаешки бисквити
В купа се разбиват хубаво яйцата и захарта и след това прибавяме и маслото и разбиваме хубаво. Прибавяме и брашното и канелата и замесваме меко тесто...
Заешки шишчетаЗаешки шишчета
1
Поднесете заешките шишчета с гарнитура по избор....
Заешки гювечЗаешки гювеч
1
Залейте със заешки бульон и печете на слаба фурна, на около 150 градуса, за около 100-120 минути....
Заешки котлетиЗаешки котлети
Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е много...
Бонбони Заешки ушиБонбони Заешки уши
Върху тях се набучват заешки уши от изпечени бадеми. Поставят се в хладилника. След 1 час са готови за следобедното кафе....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: