Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Заешки Бутчета

Вкусни Заешки Бутчета

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно вкусни заешки бутчета в Gotvach.bg.
Заешки хапки панеЗаешки хапки панеАз използвах гърдичките и долните бутчета. Нарежете заешкото на хапки. Овкусете със сол и черен пипер....
Бонбони Заешки ушиБонбони Заешки уши
Върху тях се набучват заешки уши от изпечени бадеми. Поставят се в хладилника. След 1 час са готови за следобедното кафе....
Заешки дробчета на фурнаЗаешки дробчета на фурна
Заешките дробчета на фурна са готови....
Заешки кюфтета в сосЗаешки кюфтета в сос
На следващия ден пригответе месомелачка, след което смелете месото от заешките бутчета два пъти на месомелачка....
Пастет от заешки дробчетаПастет от заешки дробчета
Пастетът от заешки дробчета може да се сервира с препечени филийки, пърленки, брускети и парти хапки....
Заешки дробчета по механджийскиЗаешки дробчета по механджийски
След това го извадете, добавете 1 с.л. олио и запържете предварително измитите и напълно подсушени едро нарязани заешки дробчета....
Супа от заешки дреболииСупа от заешки дреболии
1
Супата от заешки дреболии се дърпа от котлона и след малко се застройва с разбитото кисело мляко с яйцето....
Супа със заешки главичкиСупа със заешки главички
Почистените и измити заешки главички се слагат в дълбока тенджера. Заливат се с вода и към тях се добавя целината и черният пипер....
Заешки дробчета със сметанаЗаешки дробчета със сметана
Дробчетата запържете леко заедно със щипка сол, черен пипер и малко пикантина за скара. В отделен съд задушете лука, нарязан на полумесеци, с...
Заешки бут с ромЗаешки бут с ром
Около бутчето добавяме предварително накъсаните печени чушки....
Заешки дробчета по селскиЗаешки дробчета по селски
1
Дробчетата се нарязват на едри парчета. В дълбок тиган леко запържваме дробчетата и сипваме доматите или сока, зависи какво имате под ръка....
Задушен заешки дроб с празЗадушен заешки дроб с праз
Кой не обича задушен заешки дроб с праз?...

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: