Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Първо накисваме дробчетата във студена вода с малко оцет, така трябва да постоят поне 15-20 минути.
Изплакваме и осоляваме, като ги слагаме в...

Слагаме вътре и малко сол докато се варят на вкус, за да не е месото безсолно.
Припенваме, когато е нужно....

Прецеждаме бульона от варенето на заешкото месо. В тава нарязваме лука.
Оризът е хубаво да се накисне поне за 6 часа. Добавяме към лука ориза...

Дробчетата нарежете на по-дребни парченца и поръсете с малко пикантина, олио и соевия сос, хубаво разбъркайте и оставете да се овкусяват. Трябват...

Вкусните патешки бутчета с пресни картофи вече са готови.
Добър апетит!...

Заешките дробчета с гъби, краставички и царевица са готови....

Заешките дреболийки (дробчета, сърца..) се измиват и се оставят да се отцедят....

Месото за котлети е от гърба. Режат се с помощта на сатър и се отсичат костите. Посоляват се и се овкусяват с черен пипер.
Пържат се в смес от...

С много остър нож отделете месото около костите на бутчетата и гръбнака на заека....

Славянският гювеч с чушки и заешки дреболии е много вкусен.
Прочети също как се прави славянски гювеч стъпка по стъпка....
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: