Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч Свинско с Лук Гъби и Моркови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печем пържоли с гъби, моркови и лук в гювеч на 200 °C за около час-два....

Пържолите стават приятни на вкус, сосът се сгъстява, гъбите и лука омекват.Сипваме 2 пържоли в голяма и поливаме със сос с лук и гъби....

Гъбите почистваме и измиваме добре. Нарязваме на филийки. Лука нарязваме на ситно.
Белим и нарязваме и моркова (1 бр.)....

1

Когато месото омекне, махнете капака и допечете задушеното свинско до златисто.
Задушеното свинско с моркови и гъби е готово....

Прибавяме лука, нарязан на кубчета, морковите на лентички и лютите чушки, предварително почистени и нарязани на четвъртинки....

Гъбите се нарязват на филийки, а морковите на кръгчета. Слагат се при картофите и се овкусяват със сол....

Маслото се разтопява на силен огън в тигана и в него се слагат гъбите, лукът и морковът....

2

Извадете и сервирайте свинското с гъби и моркови в гърне, докато е топло....

Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: