Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Пресен Лук и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставяме в студена фурна и печем до готовност сача от свинско месо пресен лук и пресен чесън....

Нарежете свинското месо на средни парчета по вкуса ви. Наредете ги в намаслена тава. Обелете, измийте и нарежете картофите на кубчета....

В друг съд пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата....

Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки....

Сервираме пърженото свинско топло, поръсено с нарязани на ситно пресен лук и магданоз.
Свинското друсано с лук и гъби е готово....

1

Маринованото месо се нанизва на шишчета, като се редува парче месо, сланина, гъба, четвъртинка кромид лук....

Прибавяме счуканият чесън и нарязаният на дребно лук и запържваме за 1 минути, след което ги преместваме в друг съд....

Поднасяме пърженото свинско с лимон и чаша червено вино.
Сочното пържено свинско с лук и гъби е готово....
Рейтинг
3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: