Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Пресен Лук и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставяме в студена фурна и печем до готовност сача от свинско месо пресен лук и пресен чесън....

Нарежете свинското месо на средни парчета по вкуса ви. Наредете ги в намаслена тава. Обелете, измийте и нарежете картофите на кубчета....

В друг съд пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата....

Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки....

Маринованото месо се нанизва на шишчета, като се редува парче месо, сланина, гъба, четвъртинка кромид лук....

1

Сервираме пърженото свинско топло, поръсено с нарязани на ситно пресен лук и магданоз.
Свинското друсано с лук и гъби е готово....

Прибавяме счуканият чесън и нарязаният на дребно лук и запържваме за 1 минути, след което ги преместваме в друг съд....
Рейтинг
3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: