Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек с Пресен Лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек с Пресен Лук

Заек с Пресен Лук

Разгледай всички 12 авторски предложения за заек с пресен лук в Gotvach.bg.
Заек с пресен лукЗаек с пресен лукЗапържете в сгорещената мазнина скълцания ситно лук и морковите. Разбъркайте ги с брашното, доматеното пюре и снемете от котлона....
Печени кюфтета с пресен зелен лукПечени кюфтета с пресен зелен лук
Печените кюфтета с пресен зелен лук са готови....
Брюкселско зеле с моркови и пресен лукБрюкселско зеле с моркови и пресен лук
Прибавяме нарязания на кръгчета морков и брюкселското зеле към пресния лук....
Заешко в гювеч със зелен лукЗаешко в гювеч със зелен лук
2
Дреболийките на зайчето се слагат в тенжерка с вода и малко сол, да се сварят за около 20 минути. След като се извадят, се оставят да поизстинат и...
Агнешко с пресен чесън и зелен лукАгнешко с пресен чесън и зелен лук
Агнешкото с пресен чесън и зелен лук е готово....
Заек с лукЗаек с лук
Варете заешкото за около 90 минути или докато напълно омекне....
Дълги банички с пресен джоджен и зелен лукДълги банички с пресен джоджен и зелен лук
Дългите банички с пресен джоджен и зелен лук са готови....
Гуакамоле с пресен лукГуакамоле с пресен лук
Разбъркайте добре и поднесете любимото гуакамоле с пресен лук и начос, фахитас или просто върху препечена филийка. Добър апетит!...
Агнешко с пресен лукАгнешко с пресен лук
Агнешкото с пресен лук е много вкусно....
Манджа от пресен лукМанджа от пресен лук
1
Нарязвате и задушавате лука. Картофите задушавате в маслото. След 10 минути прибавяте заедно с препеченото брашно при лука. Овкусявате със...
Риба с пресен лукРиба с пресен лук
Рибата се нарязва на парчета и се вари около 8-10 минути в подсолена вода. Прибавя се черния пипер. Сварената риба се изважда и се подрежда в тава...
Капама от пресен лукКапама от пресен лук
Режете лука и картофите и след това последователно ги редите в тенджера. Овкусявате със солта, червения пипер и ситно нарязан магданоз. Сипвате...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
52
41
35
21
10
Дай твоята оценка: