Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Свинско с Лук и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки....

В друг съд пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата....

Маринованото месо се нанизва на шишчета, като се редува парче месо, сланина, гъба, четвъртинка кромид лук....

1

4

Върху месото се слага лукът, след това морковите и накрая-гъбите.
След това се добавя водата, виното и маслото. Пече се 2 часа на 220 градуса...

1

Сервираме пърженото свинско топло, поръсено с нарязани на ситно пресен лук и магданоз.
Свинското друсано с лук и гъби е готово....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: