Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювече с Луканка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Вижте и как да съхраним луканката си, както и кои подправки да сложим в луканка....

Месото се нарязва на парчета и се овкусява с посочените подправки. Оставя се да преседи с тях едно денонощие.
И след това се смила на кайма. Премесва...

След това веган луканката се оставя за още няколко дена да изсъхне хубаво. Готовата луканка се обръща всеки ден....

Направете малък отвор по средата и чукнете на всяко гювече по едно яйце....

Когато луканката стане твърда, е готова за рязане и хапване. Получава се много вкусно сушено мезе....

Нарязваме луканката. Почистваме и измиваме червената чушка, след което я режем на филийки.
Настъргваме кашкавала....

1

3

Поръсва се със ситно нарязан лук, гъби, луканка и царевица. Отгоре се настъргва кашкавал и се пече във фурна на 200 градуса....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: