Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гюзлеми Банички с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставете корите да отдъхнат за малко, а през това време нарежете праза и го задушете за кратко в малко мазнина....

Вкусните домашни гюзлеми с праз и сирене на сач са готови....

След като се опекат, още топли кръгли гюзлеми се намазват отново с масло и са готови за сервиране....

Сгънатите гюзлеми отново намазвайте с мас.
Загрейте тиган с незалепващо дъно на умерен огън....

Разточват се гюзлеми с дебелина 5 мм.
Пече се в предварително загрят сач, намазан с мазнина.
Класическите гюзлеми са готови....

2

3

1

7
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: