Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гюзлеми Банички с Праз

Гюзлеми Банички с Праз

Открий всички 24 авторски предложения за гюзлеми банички с праз в Gotvach.bg.
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийскиМаята се разтваря в марна /леко топла/ вода. Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат...
Дълги банички с праз и сиренеДълги банички с праз и сирене
Готови ли сте да отхапете от дългите банички с праз и сирене?...
Вкусни банички с праз и гъбиВкусни банички с праз и гъби
Да ви е сладко с моето вкусни банички с праз и гъби!...
Триъгълни банички с праз и извараТриъгълни банички с праз и извара
Пека Триъгълните банички с праз и извара в предварително загрята фурна на 170 градуса, докато се зачервят - около 35 минути....
Банички-пурички с праз и картофиБанички-пурички с праз и картофи
Сервираме банички-пурички със праз и картофи топли със млечния сос....
Бюрек банички с праз и сиренеБюрек банички с праз и сирене
Печем бюрек банички с праз и сирене в загрята фурна 180°C с вентилатор до златисто, около 25 минути, да се получи апетитен и златист загар....
Навити банички с праз и гъбиНавити банички с праз и гъби
Навитите банички с праз и гъби са много вкусни....
Гюзлеми с турски кориГюзлеми с турски кори
Когато се изпекат, гюзлемите с турски кори се намазват отгоре с масло....
Гюзлеми от готово тестоГюзлеми от готово тесто
3
Готовите гюзлеми от готово тесто поднесете с кисело мляко, айран. Гюзлемите от готово тесто са много вкусни....
Апетитни баш странджански гюзлемиАпетитни баш странджански гюзлеми
Можете да го добавите само към намазването на готовите изпечени гюзлеми....
Пълнозърнести гюзлеми на тиганПълнозърнести гюзлеми на тиган
Наръсваме със сирене и оформяме правоъгълни или квадратни банички....
Пържени гюзлеми със сиренеПържени гюзлеми със сирене
Разтваряме пакета с корите и ги разгъваме, разрязваме на две половини. От корите ще ползваме само едната част, не всичките - те са около 8 - 10 бр...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: