Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Гюзлеми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Гюзлеми

Тесто за Гюзлеми

Открий всички 12 избрани предложения относно тесто за гюзлеми в Gotvach.bg.
Гюзлеми от готово тестоГюзлеми от готово тестоГотовите гюзлеми от готово тесто поднесете с кисело мляко, айран. Гюзлемите от готово тесто са много вкусни....
Гьозлеме с плънка от киселец и зелен лукГьозлеме с плънка от киселец и зелен лук
Измиваме и почистваме киселеца и лука. Нарязваме киселеца, посоляваме и намачкваме. Нарязваме перата на зеления лук и ги смесваме с киселеца и яйцето...
ГюзлемиГюзлеми
45
Изпържете така приготвените гюзлеми в сгорещено олио от двете страни....
Добруджански гюзлемиДобруджански гюзлеми
3
Притискаме леко с пръсти отгоре върху гюзлемите. Същото се повтаря с другите топки тесто. Оформяме всички гюзлеми....
Вкусни гюзлемиВкусни гюзлеми
1
Разбъркайте до получаването на гъста и лепкава топка, която се извада върху набрашнена повърхност и се омесва до получаването на меко и еластично тесто...
Кръгли ГюзлемиКръгли Гюзлеми
Замесва се средно твърдо тесто. Оставя се да втаса на топло, след което се разделя на шест топки....
Класически гюзлемиКласически гюзлеми
Разточват се гюзлеми с дебелина 5 мм. Пече се в предварително загрят сач, намазан с мазнина. Класическите гюзлеми са готови....
Лесни гюзлемиЛесни гюзлеми
1
Замесваме средно твърдо тесто, което разделяме на 10 топки....
Домашни гюзлемиДомашни гюзлеми
2
Изпечете на сач или изпържете на тиган готовите гюзлеми и след това по желание намажете с масло. Домашните гюзлеми са много вкусни....
Родопски гюзлемиРодопски гюзлеми
Чукнете яйцето и замесете гладко и еластично тесто. Ако е нужно добавете още брашно....
Гюзлеми по шуменскиГюзлеми по шуменски
Замесва се тесто от брашното, солта и чаша хладка вода и се оставя да престои на хладно място около половин час....
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийски
7
Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: