Gotvach.bg»Избрани Колекции»Добруджанска Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджанска Писюр сарма на фурнаСложете Писюр сармата да се пече докато стегне напълно на 200 градуса. Поднесете порция от ястието с кисело мляко....
Дроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
2
Сарма в кексова форма
Ефектът, който получавате, когато обърнете кексовата сарма в тавичка е огромен. Вкусът е перфектен!...
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Агнешко сърма-кебапОбезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
2
Агнешка дроб сърмаДроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
7
Фалшива дроб сърмаЛука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза.
Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...
4
Постна Писюр Сърма
Загряваме олиото в тенджера и в него запържваме нарязаните на едро лук, чушка и морков.
Измиваме ориза, прецеждаме и го прибавяме в тенджерата,...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: