Gotvach.bg»Избрани Колекции»Добруджанска Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджанска Сърма

Добруджанска Сърма

Открий всички 24 подбрани съвети относно добруджанска сърма в Gotvach.bg.
Добруджанска Писюр сарма на фурнаДобруджанска Писюр сарма на фурнаСложете Писюр сармата да се пече докато стегне напълно на 200 градуса. Поднесете порция от ястието с кисело мляко....
Дроб сарма в мултикукърДроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с киселецДроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар. Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с тиквичкаДроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с гъбиДроб сарма с гъби
2
Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда. Загрейте мазнината и запържете скълцания...
Сарма в кексова формаСарма в кексова форма
Ефектът, който получавате, когато обърнете кексовата сарма в тавичка е огромен. Вкусът е перфектен!...
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Ароматна дроб сърмаАроматна дроб сърма
2
Ароматната дроб сърма е готова....
Агнешко сърма-кебапАгнешко сърма-кебап
2
Обезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
Фалшива дроб сърмаФалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...
Постна Писюр СърмаПостна Писюр Сърма
Загряваме олиото в тенджера и в него запържваме нарязаните на едро лук, чушка и морков. Измиваме ориза, прецеждаме и го прибавяме в тенджерата,...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: