Gotvach.bg»Избрани Колекции»Добруджанска Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....

С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

2

Ефектът, който получавате, когато обърнете кексовата сарма в тавичка е огромен. Вкусът е перфектен!...

Дробът се измива и се накисва за час в съд с прясно мляко (да го покрива хубаво).
След това се пуска във вряща подсолена вода за около 15 минути...

Загряваме олиото в тенджера и в него запържваме нарязаните на едро лук, чушка и морков.
Измиваме ориза, прецеждаме и го прибавяме в тенджерата,...

4

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: