Gotvach.bg»Избрани Колекции»Друсан Кебаб по Самоковски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Друсан кебап по самоковскиНарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и нарязани на дребно червени...
Подлютен друсан кебап по самоковскиНарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и накълцани на дребно зрели...
3
Картофи по самоковски
След това чукнете яйцата и запържете картофите по самоковски до готовност, като леко разбърквате....
Дроб сарма по самоковски
Дроб сарма по самоковски за любителите на агнешка карантийка.
Първо сваряваме дреболиите от агне....
Агнешки котлети по самоковски
Начукайте котлетите с чукче, предварително намокрено с вода. Запържете месото в сгорещеното растително масло, посолете, поръсете с черен пипер и залейте...
Градинарска чорба по самоковски
Почистете и измийте картофите, тиквичките, пиперките и доматите.
Нарежете ги на ситно и ги сварете в подсолена вода. Отделно задушете накълцания...
Шарен боб с маслини по самоковски
Най-вкусно е било, когато ястието е къкрило до жаравата бавно, с часове.
Макар и сготвено на котлон, тази постна манджа е вкусна за приготвяне...
Друсан кебап по селски
Прибавете и запържете с червения пипер кебапа, раздрусайте още няколко пъти. Солта прибавете накрая....
Самоковски зелникИзпечете Самоковския зелник за половин час в предварително загряна на 180 градуса фурна. След като го извадите, завийте с кърпа да се запари....
2
Мамин самоковски зелник
В съд слагаме брашно и си правим кладенче и добавяме солта, захарта, оцета, яйцето, киселото мляко, олиото и водата. Замесваме средно меко тесто и...
Класически Самоковски ЗелникПечем Самоковския зелник до зачервяване в предварително загрята фурна на 200°C....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: