Gotvach.bg»Избрани Колекции»Друсан Кебаб по Самоковски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Друсан кебап по самоковскиНарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и нарязани на дребно червени...
Подлютен друсан кебап по самоковскиНарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и накълцани на дребно зрели...
3
Картофи по самоковски
След това чукнете яйцата и запържете картофите по самоковски до готовност, като леко разбърквате....
Градинарска чорба по самоковски
Почистете и измийте картофите, тиквичките, пиперките и доматите.
Нарежете ги на ситно и ги сварете в подсолена вода. Отделно задушете накълцания...
Агнешки котлети по самоковски
Начукайте котлетите с чукче, предварително намокрено с вода. Запържете месото в сгорещеното растително масло, посолете, поръсете с черен пипер и залейте...
Дроб сарма по самоковски
Дроб сарма по самоковски за любителите на агнешка карантийка.
Първо сваряваме дреболиите от агне....
Шарен боб с маслини по самоковски
Най-вкусно е било, когато ястието е къкрило до жаравата бавно, с часове.
Макар и сготвено на котлон, тази постна манджа е вкусна за приготвяне...
Друсан кебап по селски
Прибавете и запържете с червения пипер кебапа, раздрусайте още няколко пъти. Солта прибавете накрая....
Самоковски зелникИзпечете Самоковския зелник за половин час в предварително загряна на 180 градуса фурна. След като го извадите, завийте с кърпа да се запари....
2
Мамин самоковски зелник
В съд слагаме брашно и си правим кладенче и добавяме солта, захарта, оцета, яйцето, киселото мляко, олиото и водата. Замесваме средно меко тесто и...
Класически Самоковски ЗелникПечем Самоковския зелник до зачервяване в предварително загрята фурна на 200°C....
2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: