Gotvach.bg»Избрани Колекции»Друсан Кебаб по Самоковски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Друсан Кебаб по Самоковски

Друсан Кебаб по Самоковски

Разгледай всички 12 избрани предложения относно друсан кебаб по самоковски в Gotvach.bg.
Друсан кебап по самоковскиДрусан кебап по самоковскиНарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и нарязани на дребно червени...
Подлютен друсан кебап по самоковскиПодлютен друсан кебап по самоковски
3
Нарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и накълцани на дребно зрели...
Картофи по самоковскиКартофи по самоковски
След това чукнете яйцата и запържете картофите по самоковски до готовност, като леко разбърквате....
Дроб сарма по самоковскиДроб сарма по самоковски
Дроб сарма по самоковски за любителите на агнешка карантийка. Първо сваряваме дреболиите от агне....
Агнешки котлети по самоковскиАгнешки котлети по самоковски
Начукайте котлетите с чукче, предварително намокрено с вода. Запържете месото в сгорещеното растително масло, посолете, поръсете с черен пипер и залейте...
Градинарска чорба по самоковскиГрадинарска чорба по самоковски
Почистете и измийте картофите, тиквичките, пиперките и доматите. Нарежете ги на ситно и ги сварете в подсолена вода. Отделно задушете накълцания...
Шарен боб с маслини по самоковскиШарен боб с маслини по самоковски
Най-вкусно е било, когато ястието е къкрило до жаравата бавно, с часове. Макар и сготвено на котлон, тази постна манджа е вкусна за приготвяне...
Друсан кебап по селскиДрусан кебап по селски
Прибавете и запържете с червения пипер кебапа, раздрусайте още няколко пъти. Солта прибавете накрая....
Друсан кебап по шопскиДрусан кебап по шопски
1
Тенджерата се похлупва с капак и се тръска (друса) с две ръце....
Самоковски зелникСамоковски зелник
2
Изпечете Самоковския зелник за половин час в предварително загряна на 180 градуса фурна. След като го извадите, завийте с кърпа да се запари....
Мамин самоковски зелникМамин самоковски зелник
В съд слагаме брашно и си правим кладенче и добавяме солта, захарта, оцета, яйцето, киселото мляко, олиото и водата. Замесваме средно меко тесто и...
Класически Самоковски ЗелникКласически Самоковски Зелник
1
Печем Самоковския зелник до зачервяване в предварително загрята фурна на 200°C....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: