Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Друсан Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се нарязва на парчета. Кукърът се включва на програма Пържене и се слага олиото.
След загряване се добавя месото и се разбърква. По време...

Прибавете и запържете с червения пипер кебапа, раздрусайте още няколко пъти. Солта прибавете накрая....

Месото се нарязва на хапки и се слага в тавичка. След това се налива олиото и се слага в умерена фурна да се запече. Щом месото поомекне, се прибавя...

Месото се нарязва на парчета.
В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо.
Пържи се до омекване на месото, добавя се сол.
Накрая...

Сложете капака и гответе кебапа още 5 минути.
Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.
Свинският друсан кебап на тиган е готов....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
55
42
30
22
10
Дай твоята оценка: