Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Друсан Кебап

Класически Друсан Кебап

Разгледай всички 23 подбрани съвети за класически друсан кебап в Gotvach.bg.
Неделен селски друсан кебапНеделен селски друсан кебапПоднесете кебапа топъл и по желание със задушен бял ориз. Неделният селски друсан кебап е готов....
Друсан кебап с гъби и зелен лукДрусан кебап с гъби и зелен лук
3
Няколко пъти раздрусайте тенджерата с кебапа заедно с капака. Друсаният кебап с гъби и зелен лук е готов....
Друсан кебап с моркови и зелен бобДрусан кебап с моркови и зелен боб
Измийте боба и морковите, подсушете ги и нарежете морковите на тънки продълговати резени. В тенджера загрейте мазнина, сложете нарязаното на парчета...
Друсан кебап от свинска плешка под капакДрусан кебап от свинска плешка под капак
Месото от свинска плешка нарежете на късчета и сложете в нагорещено олио, най-добре в ниска и широка тенджера с капак. Запържете, като разбърквате...
Друсан свински кебапДрусан свински кебап
1
Накрая добавете червен пипер и декорирайте друсания свински кебап с нарязан на ситно магданоз....
Друсан свински дробДрусан свински дроб
Свинският дроб се нарязва на хапки. Поръсва се със сода и се разбърква добре. Оставя се да престои 15 минути. Нарязва се лукът, в тиган се...
Кебап в бохчаКебап в бохча
2
Отстраняваме меката част от вътрешността на хляб и на нейно място сипваме готовия свински кебап....
Кебап в гювечетаКебап в гювечета
1
Нарежете моркова и лука на колелца, след което ги разпределете в намазаните с олио гювечета. Нарежете месото на парчета, посолете го, поръсете...
Кебап в патладжаниКебап в патладжани
Изпържените патладжани се пълнят с кебапа. Нареждат се в тава, поливат се с останалия сос и малко вода и се пекат във фурна....
Кебап с печуркиКебап с печурки
Поднесете кебапа с гъби с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре....
Кебап с гъбиКебап с гъби
1
Месото се нарязва на неголеми еднакви по големина парчета. Задушава се в маслото и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Прибавят се гъбите,...
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
55
42
30
22
10
Дай твоята оценка: