Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклеров Крем

Еклеров Крем

Открий всички 12 избрани предложения относно еклеров крем в Gotvach.bg.
Еклеров кремЕклеров кремНапълнете крема в шприц с тънък накрайник и напълнете еклерите....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Домашни еклери с кремДомашни еклери с крем
Домашните еклери с крем са готови. Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни изпитани рецепти за еклери или тези профитероли....
Еклери с портокалов кремЕклери с портокалов крем
Нашите еклери с портокалов крем са готови, по желание поръсваме със пудра захар отгоре. Рецептата за еклери е готова!...
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
Наслаждаваме се на вкусните еклери с маков крем за десерт или за компания на чаша ароматно кафе....
Еклери с ягодов кремЕклери с ягодов крем
Повторете с всички еклери. Можете да поставите всеки крем в пош и да напълните еклерчета, първо, с крема, а после с муса....
Еклери с пудингов кремЕклери с пудингов крем
Пълним еклерите с пудингов крем, докато пудингът е горещ....
Еклери с бананов кремЕклери с бананов крем
3
Охранените еклери пълним с крем и украсяваме по желание с пудра захар или разтопен шоколад. Еклерите с бананов крем са страхотни....
Еклери с крем БрюлеЕклери с крем Брюле
1
Оставете крема напълно да се охлади и напълнете еклерите с него. По желание залейте готовите еклери с шоколадов кувертюр или глазура....
Еклери с френски кремЕклери с френски крем
6
Сипвайте от крема в шприц с тънък накрайник и напълнете еклерите....
Еклери с шоколадов кремЕклери с шоколадов крем
2
С получения крем напълнете еклерите. По желание може да заделите малко от шоколада с маслото, за да направите украса върху готовите еклери....
Еклери с крем маскарпонеЕклери с крем маскарпоне
4
Охладените еклери напълнете с крема маскарпоне. Отгоре може да залеете еклерите с глазура, да поръсите с пудра захар, какао и т.н....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: