Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушени Миди в Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени миди в масло и бяло виноПочистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино....
Задушени черни миди в масло и лимон
Задушените черни миди в масло и лимон са много вкусни и лесни за приготвяне!...
Задушени с масло миди по бургаски
Готвим около минута и сваляме от огъня задушените с масло миди по бургаски!
Източник: Milena Yarmova от Кулинарна мрежа...
Замразени миди с масло и чесън
Много помага и ако сложите капак на тигана, за да се задържи топлината и да се задушат мидите в масло....
Миди с бира и масло в тенджера
Поднесете мидите с бира и масло в тенджера, те са чудесно мезе за вино или бира....
Миди Дяволски нокът с масло и босилек
Готовите миди подредете в плато и залейте със сосчето от масло....
Миди на тиган с масло от аншоа
Поднесете мидите, като ги залеете с маслото и аншоа и поръсите със зеления лук....
Миди в масло и вино с брускети от франзела
Готовите миди се подреждат в чиния. Поливат се с готовия сос и се гарнират с намазаните с ароматно масло брускети....
Задушени миди със зеленчуци
Добавяме зеленчуците към мидите, прибавяме чери доматите, срязани на половинки, и задушаваме за още 4-5 минути....
Задушени миди с вино
В масло задушаваме праза (нарязан на ситно) и дафиновия лист.
Измиваме и почистваме мидите и след като празът стане прозрачен, ги добавяме....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: