Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди Задушени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добавяме зеленчуците към мидите, прибавяме чери доматите, срязани на половинки, и задушаваме за още 4-5 минути....

Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди.
Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....

Загрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....

Задушете ястието за половин час във фурна, загрята на 150 градуса....

Задушените черни миди в масло и лимон са много вкусни и лесни за приготвяне!...

2

Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни!
В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....

2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: