Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди Задушени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени с масло миди по бургаскиГотвим около минута и сваляме от огъня задушените с масло миди по бургаски!
Източник: Milena Yarmova от Кулинарна мрежа...
Задушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди.
Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Задушени миди със зеленчуци
Добавяме зеленчуците към мидите, прибавяме чери доматите, срязани на половинки, и задушаваме за още 4-5 минути....
Задушени миди с моркови и чесън
Задушете ястието за половин час във фурна, загрята на 150 градуса....
Задушени миди с чесън и подправки
Загрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....
Задушени миди с червен лук и чесън
Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни!
В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....
Задушени черни миди в масло и лимон
Задушените черни миди в масло и лимон са много вкусни и лесни за приготвяне!...
Задушени миди в масло и бяло виноПочистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино....
2
Задушени миди с копър и пресен чесънНужни са 2-3 минути, не повече, дългото готвене би изсушило задушените миди....
2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: