Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди Задушени

Миди Задушени

Открий всички 24 кулинарни идеи относно миди задушени в Gotvach.bg.
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Мариновани мидиМариновани миди
Маринованите миди са готови....
Миди СаганакиМиди Саганаки
5
Прибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
Миди ТигреМиди Тигре
Готовите миди отделете от черупките и накълцайте на ситно....
Миди плакияМиди плакия
1
Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката....
Панирани мидиПанирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
Миди НатюрМиди Натюр
1
Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
Пържени мидиПържени миди
Мидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят....
Миди ФантазияМиди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....
Миди ЕскабешМиди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Миди МедитеранеоМиди Медитеранео
Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди яхнияМиди яхния
Отгоре върху лука подредете мидите, долейте вода и ги задушете на слаб котлон....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: