Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържени Миди

Пържени Миди

Открий всички 12 кулинарни идеи относно пържени миди в Gotvach.bg.
Пържени мидиПържени мидиМидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят. След като са готови, осоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус...
Панирани пържени мидиПанирани пържени миди
Почиствате и измивате мидите. Кипвате вода и добавяте сол, черен пипер, оцет, нарязаните чесън и лук. Слагате мидите в маринатата и варите, докато...
Пържени миди с беконПържени миди с бекон
Нарежете бекона на тънки филийки, а мидите отцедете от соса. Чесънът направете на тънки пръчици. Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида и...
Пържени Миди с ЛукПържени Миди с Лук
Почистете мидите от водорасли и изхвърлете тези, които са с нездрави или отворени черупки. Поставете ги на силен огън с дафиновия лист и малко...
Миди с пържени картофиМиди с пържени картофи
Мидите се измиват се и се почистват добре, като отворени, или счупени миди се изхвърлят. Виното се изсипва в дълбок тиган, или тенджера, добавят...
Пържени панирани миди в тестоПържени панирани миди в тесто
2
Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Името "саганаки” идва от името на съда, в който се приготвя ястието – дълбок тиган с две дръжки, нещо подобно на нашия сахан. Черупките на мидите...
Миди МедитеранеоМиди Медитеранео
Нарежете лука на полумесеци и го запържете в зехтин. Добавете към него ситно нарязаната чушка, нарязаните маслини и парчетата портокал. Овкусете...
Миди яхнияМиди яхния
Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите нарязания...
Миди НатюрМиди Натюр
1
Сложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите. След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под течаща...
Миди СаганакиМиди Саганаки
5
Поднесете мидите Саганаки с прясно накълцан магданоз и гарнитура от пържени картофи....
Миди ФантазияМиди Фантазия
Залейте мидите със студена вода, така че да ги покрива добре, сложете 1 с.л. сол и разбъркайте. Трябва да престоят така поне 3 часа, като 2-3...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: