Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушени Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Миди с Чесън

Задушени Миди с Чесън

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно задушени миди с чесън в Gotvach.bg.
Задушени миди с чесън и подправкиЗадушени миди с чесън и подправкиЗагрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....
Задушени миди с моркови и чесънЗадушени миди с моркови и чесън
Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Задушени миди с червен лук и чесънЗадушени миди с червен лук и чесън
Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни! В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....
Задушени миди с копър и пресен чесънЗадушени миди с копър и пресен чесън
2
Нужни са 2-3 минути, не повече, дългото готвене би изсушило задушените миди....
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Задушени миди със зеленчуциЗадушени миди със зеленчуци
Овкусяваме мидените ядки със сока от лимона, след което ги задушаваме заедно с чесъна и малко черен пипер....
Миди Донакс с чесън и магданозМиди Донакс с чесън и магданоз
Веднага сипете в платото за сервиране и поръсете обилно с чесъна, магданоза и още зехтин....
Оризови спагети с чесън и мидиОризови спагети с чесън и миди
Оризовите спагети с чесън и миди са готови....
Черни миди с чесън и бираЧерни миди с чесън и бира
В дълбока тенджера на умерен огън задушаваме накълцания чесън в сгорещената мазнина за 2-3 минути....
Задушени миди със зелен лукЗадушени миди със зелен лук
Задушените миди със зелен лук са готови....
Миди с чесънМиди с чесън
4
Заливаме със сос приготвен по следният начин: В купа слагаме изстискания хляб, предварително накиснат в студена вода, счукания чесън, олио, оцет...
Салата от миди с чесън и магданозСалата от миди с чесън и магданоз
2
Към него прибавяме соевия сос, магданоза, който предварително сме нарязали на ситно, и счукания или минат през преса чесън....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: