Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушени Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени миди с чесън и подправкиЗагрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....
Задушени миди с моркови и чесън
Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Задушени миди с червен лук и чесън
Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни!
В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....
Задушени миди с копър и пресен чесънНужни са 2-3 минути, не повече, дългото готвене би изсушило задушените миди....
2
Задушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди.
Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Задушени миди със зеленчуци
Овкусяваме мидените ядки със сока от лимона, след което ги задушаваме заедно с чесъна и малко черен пипер....
Миди Донакс с чесън и магданоз
Веднага сипете в платото за сервиране и поръсете обилно с чесъна, магданоза и още зехтин....
Черни миди с чесън и бира
В дълбока тенджера на умерен огън задушаваме накълцания чесън в сгорещената мазнина за 2-3 минути....
Миди с чесънЗаливаме със сос приготвен по следният начин:
В купа слагаме изстискания хляб, предварително накиснат в студена вода, счукания чесън, олио, оцет...
4
Салата от миди с чесън и магданозКъм него прибавяме соевия сос, магданоза, който предварително сме нарязали на ситно, и счукания или минат през преса чесън....
2
Рейтинг
5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: