Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушени Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....

2

Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни!
В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....

Овкусяваме мидените ядки със сока от лимона, след което ги задушаваме заедно с чесъна и малко черен пипер....

Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди.
Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....

Сол по принцип не е нужна, но все пак опитайте ги и поръсете мидите с чесън според вкуса ви....

Подправяме мидите с чесън и бира със сол и черен пипер и поръсваме с накълцан магданоз.
Сервираме веднага....

2
Рейтинг
5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: