Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушени Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Миди с Чесън

Задушени Миди с Чесън

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно задушени миди с чесън в Gotvach.bg.
Задушени миди с чесън и подправкиЗадушени миди с чесън и подправкиЗагрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....
Задушени миди с моркови и чесънЗадушени миди с моркови и чесън
Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Задушени миди с копър и пресен чесънЗадушени миди с копър и пресен чесън
2
Нужни са 2-3 минути, не повече, дългото готвене би изсушило задушените миди....
Задушени миди с червен лук и чесънЗадушени миди с червен лук и чесън
Задушените миди с червен лук и чесън са много вкусни! В сезона на мидите опитайте задължително тези миди с бяло вино или миди с черупа....
Задушени миди със зеленчуциЗадушени миди със зеленчуци
Овкусяваме мидените ядки със сока от лимона, след което ги задушаваме заедно с чесъна и малко черен пипер....
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Миди Донакс с чесън и магданозМиди Донакс с чесън и магданоз
Сол по принцип не е нужна, но все пак опитайте ги и поръсете мидите с чесън според вкуса ви....
Оризови спагети с чесън и мидиОризови спагети с чесън и миди
Оризовите спагети с чесън и миди са готови....
Черни миди с чесън и бираЧерни миди с чесън и бира
Подправяме мидите с чесън и бира със сол и черен пипер и поръсваме с накълцан магданоз. Сервираме веднага....
Задушени миди със зелен лукЗадушени миди със зелен лук
Задушените миди със зелен лук са готови....
Миди с чесънМиди с чесън
4
Добре измитите миди слагаме в тенджера....
Салата от миди с чесън и магданозСалата от миди с чесън и магданоз
2
Към него прибавяме соевия сос, магданоза, който предварително сме нарязали на ситно, и счукания или минат през преса чесън....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: