Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сол по принцип не е нужна, но все пак опитайте ги и поръсете мидите с чесън според вкуса ви....

Подправяме мидите с чесън и бира със сол и черен пипер и поръсваме с накълцан магданоз.
Сервираме веднага....

Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак.
Добавете магданоза, двата вида пипер и малко от бульона, в който са врели мидите....

Прехвърлете морските дарове в плато и отгоре разпределете пресния чесън.
Поднесете мидите на тиган с чаша бяло вино.
Добър апетит....

2

Отцедете пастата и сипете при зехтина и чесъна. Добавете магданоза и мидите, разбъркайте добре и сервирайте....

Сервирайте веднага морските дарове, докато са топли мидите с бяло вино и чесън....

1

Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: