Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Миди с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Миди с Чесън

Вкусни Миди с Чесън

Прегледай всички 24 избрани предложения за вкусни миди с чесън в Gotvach.bg.
Миди с чесънМиди с чесънЗаливаме със сос приготвен по следният начин: В купа слагаме изстискания хляб, предварително накиснат в студена вода, счукания чесън, олио, оцет...
Миди Донакс с чесън и магданозМиди Донакс с чесън и магданоз
Сол по принцип не е нужна, но все пак опитайте ги и поръсете мидите с чесън според вкуса ви....
Оризови спагети с чесън и мидиОризови спагети с чесън и миди
Оризовите спагети с чесън и миди са готови....
Черни миди с чесън и бираЧерни миди с чесън и бира
Подправяме мидите с чесън и бира със сол и черен пипер и поръсваме с накълцан магданоз. Сервираме веднага....
Задушени миди с чесън и подправкиЗадушени миди с чесън и подправки
Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак. Добавете магданоза, двата вида пипер и малко от бульона, в който са врели мидите....
Миди с пресен чесънМиди с пресен чесън
Прехвърлете морските дарове в плато и отгоре разпределете пресния чесън. Поднесете мидите на тиган с чаша бяло вино. Добър апетит....
Салата от миди с чесън и магданозСалата от миди с чесън и магданоз
2
Към него прибавяме соевия сос, магданоза, който предварително сме нарязали на ситно, и счукания или минат през преса чесън....
Спагети с миди и чесънСпагети с миди и чесън
Отцедете пастата и сипете при зехтина и чесъна. Добавете магданоза и мидите, разбъркайте добре и сервирайте....
Миди с бяло вино и чесънМиди с бяло вино и чесън
Сервирайте веднага морските дарове, докато са топли мидите с бяло вино и чесън....
Замразени миди с масло и чесънЗамразени миди с масло и чесън
1
Може да напръскате мидите с масло и чесън и със зехтин и да поръсите с накълцан свеж магданоз. Добър апетит!...
Задушени миди с моркови и чесънЗадушени миди с моркови и чесън
Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Вкусни миди с оризВкусни миди с ориз
Разбъркваме и оставяме да ври докато оризът е готов и мидите се отворят....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: