Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Миди с Чесън

Вкусни Миди с Чесън

Прегледай всички 24 избрани предложения за вкусни миди с чесън в Gotvach.bg.
Задушени миди с червен лук и чесънЗадушени миди с червен лук и чесънЗадушените миди с червен лук и чесън са много вкусни!...
Миди на тиган с копър и чесънМиди на тиган с копър и чесън
Мидите на тиган с копър и чесън по този начин се получават страхотно!...
Ароматни миди с чесън, вино и магданозАроматни миди с чесън, вино и магданоз
Обелените скилидки чесън се сотират за кратко в зехтина....
Задушени миди с копър и пресен чесънЗадушени миди с копър и пресен чесън
2
Пресният чесън се почиства и нарязва на парченца от приблизително 0.5 см. Запържва се до омекване в зехтина....
Вкусни пресни миди с черупкаВкусни пресни миди с черупка
Щом загрее, добавете пресованите скилидки чесън и разбъркайте за няколко секунди. Сега добавете и мидите....
Вкусни и ароматни миди на тиганВкусни и ароматни миди на тиган
2
Нарязваме чесъна на дребно. В голям тиган загряваме зехтин и разтопяваме маслото. Слагаме чесъна, за да се запържи съвсем леко....
Чесън в оцетЧесън в оцет
5
С кипяща вода попарваме младия чесън, като внимаваме да не омекне. Изцежда се, нарежда се в буркани и се залива с оцет и сол на вкус....
Попарен чесън с рибаПопарен чесън с риба
Попареният в марината чесън може да се поднесе без риба, поръсен с растителното масло и ситно нарязаният копър....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
След като заври доматеният сос, се добавят и мидите, риганът и ситно нарязаните скилидки чесън....
Миди СаганакиМиди Саганаки
5
Прибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
Мариновани мидиМариновани миди
Разбъркваме хубаво и посоляваме на вкус. Хубаво е да престоят няколко часа в хладилник преди консумация. Маринованите миди са готови....
Миди ТигреМиди Тигре
През това време накълцайте на ситно лука и чесъна и ги запържете в 50 мл зехтин....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: