Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Миди с Чесън

Задушени Миди с Чесън

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно задушени миди с чесън в Gotvach.bg.
Миди с пресен чесънМиди с пресен чесънПрехвърлете морските дарове в плато и отгоре разпределете пресния чесън. Поднесете мидите на тиган с чаша бяло вино. Добър апетит....
Задушени миди с черупки в бяло виноЗадушени миди с черупки в бяло вино
Задушените миди с черупки в бяло вино са готови....
Задушени миди в масло и бяло виноЗадушени миди в масло и бяло вино
2
Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино....
Задушени миди в черупка с бяло виноЗадушени миди в черупка с бяло вино
1
Задушените миди в черупка с бяло вино са готови....
Спагети с миди и чесънСпагети с миди и чесън
Отцедете пастата и сипете при зехтина и чесъна. Добавете магданоза и мидите, разбъркайте добре и сервирайте....
Задушени с масло миди по бургаскиЗадушени с масло миди по бургаски
Готвим около минута и сваляме от огъня задушените с масло миди по бургаски! Източник: Milena Yarmova от Кулинарна мрежа...
Миди с бяло вино и чесънМиди с бяло вино и чесън
Сервирайте веднага морските дарове, докато са топли мидите с бяло вино и чесън....
Замразени миди с масло и чесънЗамразени миди с масло и чесън
Може да напръскате мидите с масло и чесън и със зехтин и да поръсите с накълцан свеж магданоз. Добър апетит!...
Задушени черни миди в масло и лимонЗадушени черни миди в масло и лимон
Затова, за да имате крехки задушени миди, не прекалявайте с престоя им на котлона....
Миди на тиган с копър и чесънМиди на тиган с копър и чесън
Мидите на тиган с копър и чесън по този начин се получават страхотно!...
Ароматни миди с чесън, вино и магданозАроматни миди с чесън, вино и магданоз
Обелените скилидки чесън се сотират за кратко в зехтина....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
След като заври доматеният сос, се добавят и мидите, риганът и ситно нарязаните скилидки чесън....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: