Gotvach.bg»Избрани Колекции»Истински Телешки Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Истински Телешки Суджук

Истински Телешки Суджук

Прегледай всички 21 подбрани съвети относно истински телешки суджук в Gotvach.bg.
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Телешки суджук с бахар и кимионТелешки суджук с бахар и кимион
Телешкият суджук с бахар и кимион е готов....
Телешки суджук с кимион и чубрицаТелешки суджук с кимион и чубрица
Телешкият суджук с кимион и чубрица е много добро мезе, опитайте....
Суджук на фурнаСуджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне. Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук по селскиСуджук по селски
8
Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Отделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
Класически домашен суджук с кимионКласически домашен суджук с кимион
1
Класическият домашен суджук с кимион е готов....
Спагети със суджук и зеленчуциСпагети със суджук и зеленчуци
Спагети със суджук и зеленчуци - непретенциозни, но много вкусни....
Домашен суджук с пушен пиперДомашен суджук с пушен пипер
Тази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....
Свински суджук с прясно зелеСвински суджук с прясно зеле
Месото се реже на малки парчета и се смила с месомелачка. Зелето се разрязва на шест части и се вари в подсолена вода, докато омекне. След като се...
Суджук с боб в гювечеСуджук с боб в гювече
6
Подреждаме суджука ветрилообразно. Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
Суджук от конско месоСуджук от конско месо
2
Завържете краищата на отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: