Gotvach.bg»Избрани Колекции»Истински Телешки Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Телешки суджук с кимион и чубрица
Телешкият суджук с кимион и чубрица е много добро мезе, опитайте....
Суджук от дивечОтделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
5
Суджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.
Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни.
Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
8
Свински суджук с прясно зеле
Месото се реже на малки парчета и се смила с месомелачка. Зелето се разрязва на шест части и се вари в подсолена вода, докато омекне. След като се...
Домашен суджук с пушен пипер
Тази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....
Суджук с боб в гювечеПодреждаме суджука ветрилообразно.
Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
6
Суджук от конско месоЗавържете краищата на отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: