Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката....

Когато се прави суджук от магарешко месо, то трябва да има и част сланина, тъй като самото месо е много сухо....

1

Вкусната манджа е идеална възможност да използвате останал по-стар суджук.
Суджукът с гъби и бял сос е чудно ястие!...

Поръсваме с натрошено сирене обилно, да покрие хубаво гювечетата, слагаме по 4 парчета суджук отстрани на всяко едно от тях....

Следва отново ред зеле и лук, черен и червен пипер, струйка две олио, отгоре нареждаме суджука. Наливаме около 300 мл вода....

2

8
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: