Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Исусов Хляб

Исусов Хляб

Прегледай всички 12 авторски предложения относно исусов хляб в Gotvach.bg.
Сладкиш Исусов ВенецСладкиш Исусов Венец
Върху набрашнен плот разточваме многолистното тесто на дълъг правоъгълник. Отделно в съд разбиваме размекнатото на стайна температура масло заедно...
ХлябХляб1. Замесете тесто по еднофазен (директен) начин от разбитите яйца, леко затоплените млека, захарта, солта и маята /размита в затопленото прясно мляко...
Ръжен хлябРъжен хляб
Ако киселото мляко е в хладилник, се изважда, за да стане на стайна температура, прехвърля се в по-голям съд и се добавя содата, разбърква се, докато...
Вегански хлябВегански хляб
В дълбока купа сипваме пълнозърнестото брашно. Добавяме към него семената: суровите слънчогледови семки, сусама (суров и обелен) и маковото семе....
Мързелив хлябМързелив хляб
Кой не обича аромата и вкуса на прясно изпечен домашен хляб? А колко от нас се отказват да се заемат с приготвянето му, защото липсата на време все...
Здравословен хлябЗдравословен хляб
В машинка се смилат фино овесените ядки, лененото семе и елдата, добавя се содичката и се оставят в купа. В друга купа се разбиват яйцата с малко...
Обреден хлябОбреден хляб
Налейте около 100 мл топло мляко в купичка, прибавете захарта, разбъркайте и прибавете маята. Посипете с брашно и оставете да се активира. Разбийте...
Картофен хлябКартофен хляб
1
Картофите се смачкват на пюре с млякото и се оставят да изстинат. Маята се размива с хладка вода и се смесва с картофеното пюре. Брашното се пресява...
Никулденски хлябНикулденски хляб
1
Хубаво е да оставим всички продукти за няколко минути на стайна температура. В рецептата умишлено не съм използвала мляко и яйца, тъй като Никулден...
Къпан хлябКъпан хляб
Разтворете маята в леко затоплена вода, като прибавите и меда. Оставете сместа да престои няколко минути, за да може маята да се активира. През...
Голям ХлябГолям Хляб
В дълбока купа пресявам брашното. Добавям солта и разбърквам. В хладка вода размивам маята. Прибавям я към брашното заедно с олиото и оцета, последният...
Чеснов хлябЧеснов хляб
Прясното мляко се разбърква с 1 с.л. оцет и се оставя настрани за 5 мин. Брашното се пресява с бакпулвера и се смесва с подправките. Добавя...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: