Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Хляб с Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Маслините са нарязани на парчета, а за по-силен аромат е препоръчително да се използват поне 2 различни вида меко сирене....

Маята се разтваря в 4 с.л. от водата и се оставя встрани 15 мин., или докато шупне. Брашното се пресява заедно със солта. Добавя се захарта, кашицата...

Омесва се отново тесто, като се слагат маслините и розмарина. Тестото се слага в приготвената форма за печене и се покрива отново с кърпата....

Продуктите са за получаването на 1 кг хляб в хлебопекарна.
Хлябът с маслини за хлебопекарна е готов....

Домашен хляб с маслини и домати - идеален за апетитни сандвичи със средиземноморски вкус....

Розмаринът режем на ситно и го смесваме с ригана и наситнените маслини.
От тестото оформяме дебела правоъгълна кора....

Този италиански хляб се изважда и се оставя да се охлади, преди да се нареже....

След това хлябът в хлебопекарна се изважда на решетка, за да се охлади.
Доматеният хляб с маслини в хлебопекарна е готов....

Изпекох хляба на програма френски хляб.
Насладете се на този разкошен зехтинов хляб с маслини в хлебопекарна....

Оставете хляба да почине около 15-20 минути, преди да го разрежете....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: