Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Кисело Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно кисело млякоСварете прясното мляко и го охладете до 41-43 градуса. На един буркан от 800 мл се слага 1 равна ч.л. подкваса от гъсто и хубаво кисело мляко....
Домашно подквасено кисело млякоТрайността на домашното мляко е 3-4 дена като се съхранява в хладилник.
Домашното подквасено кисело мляко е готово....
10
Домашно биволско кисело мляко
Готовото домашно мляко съхраняваме в хладилника.
Домашното биволско кисело мляко е много вкусно....
Домашно овче кисело млякоПокрийте с найлонови капачки и готовите буркани с домашно кисело мляко поставете върху вестници или торбичка....
4
Домашно подквасено кисело мляко със сухо мляко
Домашното подквасено кисело мляко със сухо мляко е много вкусно....
Кисело млякоДа си направим домашно кисело мляко
Главното, което трябва да съблюдавате при приготвянето на домашно кисело мляко, е да работите с чисти продукти...
4
Домашно кисело мляко в хлебопекарна
Първо е важно какво кисело мляко ще изберете за подкваса. Това ви е маята....
Домашно кисело мляко в мултикукърПрибавяме и киселото мляко, като разбъркваме добре.
Затваряме капака и избираме Yogurt и натискаме Start....
1
Как да си подквасим мляко
Най-подходящата подкваса си остава домашното кисело мляко, но все пак ако не разполагате с такова, можете спокойно да се доверите на млеката, които...
Домашно подсладено кисело мляко в гювече
Ако подквасите мляко, което е загрято повече, киселото мляко ще стане по-кисело, но и може да се пресече....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: