Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Сочно Пиле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Сочно Пиле

Как да Сготвим Сочно Пиле

Открий всички 23 избрани предложения за как да сготвим сочно пиле в Gotvach.bg.
Сочно пиле в сметанов сосСочно пиле в сметанов сосВърнете месото изчакайте пет минути, за да се сгъсти леко на котлона, изключете и сервирайте фрикасето....
Сочно пиле в еър фрайърСочно пиле в еър фрайър
След 30 минути го обръщаме и печем сочно пиле в еър фрайър за още 20- 25 минути....
Сочно пиле в бял сосСочно пиле в бял сос
Много вкусно сочно пиле в бял сос, чудесно за вечеря! Рецептата е моя импровизация!...
Сочно пиле с картофи в гювечСочно пиле с картофи в гювеч
За да стане сочното пиле с картофи в гювеч с препечена коричка, последните 30 минути се пече без капак....
Сочно пиле с картофи на фурнаСочно пиле с картофи на фурна
Може да завием пилето с картофи с алуминиево фолио тавичката или да сложим капак за по-бързо сготвяне....
Сочно пиле с ябълки и гъбиСочно пиле с ябълки и гъби
С получената смес заливаме пилето и оставяме за 5-10 минути във фурната....
Сочно пиле с бирени картофки в гювечСочно пиле с бирени картофки в гювеч
Сочното пиле с бирени картофки в гювеч се поднася на порции, гарнирано по желание със зеленчуци и сос от гювеча. Добър апетит!...
Сочно пиле с гъби, кашкавал и картофиСочно пиле с гъби, кашкавал и картофи
3
Сочното пиле с гъби, кашкавал и картофи е готово....
Сочно пиле с плънка и гарнитура оризСочно пиле с плънка и гарнитура ориз
При необходимост, преди да извадим от фурната, махаме капака да се запече пилето до златисто....
Сочно пиле с картофи, гъби и кашкавалСочно пиле с картофи, гъби и кашкавал
1
Сваряваме пилешкото месо. В отделен съд пържим гъбите и лукът с една лъжичка масло и малко олио. Белим и режем картофите на парчета. В една тава...
Сочно печено пиле с бираСочно печено пиле с бира
Измийте пилето. Сложете вътре в него магданоза, който е измит и завързан на връзка с едно стръкче....
Най-вкусното и сочно пиле на фурнаНай-вкусното и сочно пиле на фурна
1
Защото те бързо прегарят от високата температура заедно с горната част на пилето. Най-вкусното и сочно пиле на фурна е готово....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
42
30
22
10
Дай твоята оценка: